Antalya'da göğüs ağrısı şikayeti bulunan Caner D., kendisini almaya gelen 3 kişilik sağlık ekibine çıkan tartışmada kaldırım taşıyla saldırdı. Bir sağlık personelini darbedip, ambulansa zarar veren Caner D. kaçarken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 28 Haziran günü saat 03.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Sağlık ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen 'göğüs ağrısı' ihbarıyla adrese gitti. Caner D. adlı hastayı koluna girip, ambulansa kadar getiren ekipler, sedyeye uzanmasını istedi. Sedyeye yanlış uzanınca kendisini uyaran sağılık görevlilerine küfredip, tehdit eden Caner D., tedavi olmak istemediğini belirterek, başka bir ambulansın gelmesini istedi. Ambulanstan indikten sonra da küfürlerine devam eden Caner D., Acil Tıp Teknisyeni Musa Özbay'a saldırdı. Caner D.'nin darbelerinden korunmak isteyen Özbay, eliyle ittirdi. Bunun üzerine Caner D., bu kez yerden aldığı kaldırım taşıyla Özbay'a saldırıp, yere düşürdü. Caner D., yere düşürdüğü Özbay'ı tekme atarak darbetti. Diğer 2 sağlık personeli ise saldırıdan korunmak için kendilerini ambulansa kilitledi. Caner D.'nin attığı kaldırım taşı ambulansın camını kırdı, kaportasına zarar verdi. Saldırı anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası kaçan Caner D. aranıyor

Yorumlar 75 Yorum Var
  • tepki 10.07.2022 17:14
    devlet malina zarar vermek on bin kat geriye al ve yuklu para cezasi hapis cezasi ver ilk paralari garanti al ne kadar mali var ise el koy ødeyene kadar istedigi zarari verme hakki yok
  • Urfali 03.07.2022 07:18
    Devlet dairesinde çalisanlarda insanlari hattinden fazla disliyorlar.
  • Mustafa 03.07.2022 01:11
    Bizim dikkatimizi ambulanstaki diğer personelin duyarsızlığı çekti.Benim ekip arkadaşıma saldırıda bulunacaksın.Ben kendimi ambulansa sığınarak korumaya çalışacak.Vay beee,Yarın aynı saldırı diğer personele olursa ne olacak?
  • ümit karadeniz 03.07.2022 01:09
    Haber başka görüntü başka gibi. Bu işte bir terslik var. Görüntünün hiç bir yerinde vatandaş saldırmıyor. Hep sağlıkçı arkadaş saldırıyor. Sağlıkçı olunca saldırma hakkı olmuyor. abartmanın alemi yok. Sağlıkçı arkadaş hasta adamı ısrarla dövmeye çalışıyor. Küfür ettiyse çağır polis tut tutanak vs. saldırmak ne. bir de görünüyor yani çocuk ikide bir karnını tutuyor oturuyor vs.
  • ahmet 03.07.2022 00:50
    hadi aranizda birsey gecti yumruklastiniz anladik. devletin malina neden zarar veriyorsun
Daha fazla yorum görüntüle