Ankara’da kayınbabasını bıçakla öldüren ve eşini yaralayan zanlı tutuklandı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı eve gelerek kayınbabasını bıçaklayarak öldüren ve eşini yaralayan zanlı tutuklandı.

Ankara’da kayınbabasını bıçakla öldüren ve eşini yaralayan zanlı tutuklandı
Ankara’da kayınbabasını bıçakla öldüren ve eşini yaralayan zanlı tutuklandı
GİRİŞ 04.07.2022 03:43 GÜNCELLEME 04.07.2022 03:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Akyurt ilçesi Yıldırım Mahallesi Karaçam sokakta bulunan 3 katlı apartmanın 2’inci katındaki dairede meydana gelmişti. İddialara göre, bir süre önce Güleser K. eşi Fatih K. ile ayrılma aşamasında olduğu için babasının evine yerleşti.

Akşam saatlerinde kayınbabasının evine gelen Fatih K.'nin 2 çocuğunu almak istediği iddia edildi. Bu duruma tepki gösteren Güleser K. ile Fatih K. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucunda Fatih K. yanında bulundurduğu bıçak ile eşi Güleser K.’yı bacağının çeşitli yerlerinden bıçakladı. Evde bulunan kayınbaba Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istediği sırada damadı Fatih K. tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.

Kayınbabasını öldüren damat tutuklandı

Olay yerinden kaçarak evine giden Fatih K. ise kendi evinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ZAKMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden boşanmak isteyen kadın babasının evine yalnız giderdi çocukları yanına almazdı. niye babamın evinden mi getirdim derdi.. yazık
    Cevapla
  • ahmet43 1 yıl önce Şikayet Et
    aferin Sana gezizekali. simdi cezaevinden o iki gariban cocugu mektup ile tedelli edersin. en guzel zamanlarina sahitlik edemeden yaşlanırsın. ahiret kaybini saymıyorum bile.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilk once bir elini kesmek lazim sonra yargilanlamsi lazim.
    Cevapla
  • Ey yetkili..! 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyleleri ni tutuklamak çözüm değil..!Etkisiz hale getirmek lazım..!yoksa bu tür cinayetler bitmez..!
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hala boşanmalara bı Adalet getiremedi.Cocuklari kullanan kadınlar nafaka alan kadınlar erkekler köle ediliyor.Devlet neden anlamak istemiyor.Babalarinda çocuklar üzerinde hakları var.Bekir Bozdağ çözüm istiyoruz çözüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'