Son dakika... İstanbul’da evde katliam! Ölü sayısı 4'e yükseldi

Son dakika haberi... Esenyurt'ta aile üyeleri arasında evde çıkan kavgada Ömer Orak annesi ile 2 kardeşini öldürüp kendini vurdu. Katliam yaptıktan sonra intihar girişiminde bulunan Ömer Orak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.07.2022 12:12 GÜNCELLEME 06.07.2022 14:13
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında, ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak'ı silahla öldürdü. Ailesini katlettikten sona kafasına ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede hayatını kaybetti. 

AMCASININ OĞLUNA MESAJ GÖNDERMİŞ 

Nurten Orak'ın ağabeyi, İsa Kuş, yeğeninin hiç dışarı çıkmadığını, tüm vaktini internet oyunlarıyla geçirdiğini anlattı. Kuş "23 yaşındaydı. 7-8 aylık yeni gelindi kız kardeşi. Onu da öldürmüş. O da bir arka sokakta yaşıyor, annesini görmeye gelmiş. Pazara gelmiş, annemi görüp öyle gideyim demiş. Cinnet mi geçirdi bilmiyorum. Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini öldürmüş. Psikolojik sorunu olmadan nasıl annesini öldürsün. Annene değil, hayvana bile kurşun sıkamazsın. Amcasının oğluna mesaj göndermiş, 'Ben bunları öldürdüm gelin cenazeyi alın' demiş. Sonra kendine sıkmış. Hastanedeydi, sonra o da öldü. Biz mektup bıraktığına dair bir şey görmedik, mesaj göndermiş" diye konuştu. 

ÖNCE ANNESİNİ SONRA KARDEŞİNİ VURUYOR 

Akrabaları Bedrettin Akdeniz ise, "Amcasının oğluna mesaj atıyor. Ben ailemi öldüreceğim, haberiniz olsun diyor. Önce annesini, diğer kardeşini vuruyor. Kız kardeşi de pazardan gelip annemi göreyim diyor. İçeri girince kız kardeşini de vuruyor. Bir mermi de kendi kafasına sıkıyor. 2 saat sonra o da vefat etti. 4 cenazemiz var" dedi. 

Cenazelerin Arnavutköy Taşoluk mezarlığına defnedileceği öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80
  • sedef 1 yıl önce Şikayet Et
    İmandan uzaklaşan toplumlarda bu tür haberler sıkça duyulmaya başlanır ,tek yol İslam ey Millet uyan.....
    Cevapla
  • bla 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yoğun bakıma alıyorsunuz ki?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbimin yanında o da nerde olacak
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    bu cinayetler intiharlar katliamlar 3 şeye dayanıyor manevi buhran namus buhranı maddi buhran
    Cevapla
  • AYDIN 1 yıl önce Şikayet Et
    maddi
    Cevapla
  • DERSENEL1 1 yıl önce Şikayet Et
    Kültürsüz, inançsız ve ailesiz bir toplum oldu memleket, bu gidiş nereye ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi