Lüks cipi çalan çocuklar Sultangazi'yi birbirine kattılar

Sultangazi’de lüks aracın yedek anahtarını çalan çocuk hırsızlardan biri, çaldıkları otomobille park halindeki araçlara çarparak ortalığı birbirine kattı.

Lüks cipi çalan çocuklar Sultangazi'yi birbirine kattılar
Lüks cipi çalan çocuklar Sultangazi'yi birbirine kattılar
GİRİŞ 05.07.2022 21:58 GÜNCELLEME 05.07.2022 22:00

 Aracı ilerletemeyeceğini anlayan çocuk, araçtan inerek kaçıp izini kaybettirirken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, küçük hırsızlar, Fehim Dakak isimli şahsın aracını park edip yol kenarında mekana girdiğini görünce, lüks araca yaklaşıp kapısını açarak içinden başka bir aracın anahtarını çaldı. Çocuklardan biri anahtarını çaldığı lüks araca bindi ve sağa sola çarpa çarpa ilerlemeye başladı. Durumu fark eden araç sahibi Fehim Dakak olayı polis ekiplerine bildirdi. Aracı alıp kaçan çocuk, 50. Yıl Mahallesi'ne gelene kadar çok sayıda araca vurarak araçta yüksek maddi hasar meydana gelmesine neden oldu. Daha fazla ilerleyemeyeceğini anlayan küçük çocuk, aracı yol ortasında bırakarak kaçtı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, aracı sokak içerisinde terk edilmiş halde bularak sahibine teslim etti. Olay yerine gelen polis ekipleri aracı çalıp kaçan küçük hırsızı ve arkadaşını yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

KÜÇÜK ÇOCUKLARIN LÜKS ARACI ÇALDIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Sultangazi’de küçük çocukların lüks aracı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, araçlardan birinin kapısını açarak park halindeki lüks aracın anahtarını çaldıkları ve sonrasında çalıştırdıkları aracı park halindeki arabalara çarparak ilerledikleri ve sonrasında da aracı terk edip kaçtıkları görülüyor.

"8-10 ARACA VURUP GİTMİŞLER"

Aracı çalınan Fehmi Dakak, “Dernekte oturuyordum benim arabamı da derneğin önüne park ettim. Bu arabada karşıda duruyordu. İki tane çocuk geliyor benim arabamı açıyorlar. Bunun yedek anahtarı bende yedek anahtarı alıp götürüyorlar. Komşular ses verdi arabamın peşinden gittim ama nerden yakalayacağım. Ondan sonra geldim yine benim aracımla geldim derneğin önüne. Polisler geldi sizin arabanız mı çalındı? Dediler. Bizi takip et senin arabanı bulduk, dediler. Sonra buraya geldik araba bu halde. En az 8-10 tane araba vurmuş. Anahtar üstünde değildi aracın benim aracımın içinden yedek anahtarı alıp gittiler. Genç çocuklar bir de birisine vursalar öldürseler ne yapacağız. Herkes çoluğuna çocuğuna sahip çıksın. Herhalde komşulardır oradaki komşular. Nereden biliyor bu iki araba benimdir onu açıyorlar bunu çalıyorlar” dedi.

"KULLANAN ÇOCUKTU, BIRAKIP KAÇTI"

Aracına hasar alan vatandaşlardan biri ise, “Alttan yukarı geldi bizim arabaya çarpınca ben peşinden koştum. Arabayı bıraktı kaçtı. Kullanan çocuktu bırakıp kaçtı. Ama bu adam diyor ki anahtarı üstünde bırakmadım araç kapalıydı. Kapalı kapıyı nasıl açsın çocuklar. Ya camını kıracak ya çerçevesini yalan söylüyor. Anahtarı bıraktı arabanın üstünde o tabi aldı gitti çocuk. Çocuk ufacık çocuk 12 yaşında. Ya da bu arabayı bize bıraksın bunu alsın gitsin” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde