Of'ta 3 gün önce kaybolan gencin cansız bedeni bulundu

Trabzon'un Of ilçesinde, 3 gün önce denizde akıntıya kapılıp kaybolan 19 yaşındaki İsmail Mete'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Of'ta 3 gün önce kaybolan gencin cansız bedeni bulundu
Of'ta 3 gün önce kaybolan gencin cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 06.07.2022 11:17 GÜNCELLEME 06.07.2022 11:17

Trabzon'un Of ilçesinde 3 gün önce denizde kaybolan gencin cesedi bulundu.

Kıyıcık Mahallesi sahilinde 3 Temmuz'da girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan 19 yaşındaki İsmail Mete'yi arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı.

İsmail MeteYaklaşık 110 personelin görev aldığı çalışmalarda, Mete'nin cesedi denize girdiğini alanın açıklarında bulundu.

Sahil güvenlik ekiplerince sudan çıkartılan ceset Sürmene Limanı'na getirildi.

Mete'nin cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Of Devlet Hastanesine gönderildi.

Of ilçesinde 3 Temmuz Pazar günü girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Hasan Mete (10) ve Hakkı Korkut (17) kurtarılmış, İsmail Mete (19) akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler