Antalya'da uyuşturucu operasyonu! Mağaraya gizlemişler

Antalya'nın Kepez ilçesinde başka illerden getirilen uyuşturucuyu ormandaki mağaralara gizleyen 3 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalanıp, gözaltına alındı.

Antalya'da uyuşturucu operasyonu! Mağaraya gizlemişler
Antalya'da uyuşturucu operasyonu! Mağaraya gizlemişler
GİRİŞ 06.07.2022 13:33 GÜNCELLEME 06.07.2022 13:33

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışından getirilen uyuşturucu maddelerinin Kepez'deki bir ormanda, mağaralara gizlendiği bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, içinde S.D., C.D. ve B.D.'nin bulunduğu şüpheli otomobilin önünü kesti. Polisin gören 3 şüpheli, araçtan inerek ormana kaçtı. Peşlerine düşen ekipler, kısa sürede şüphelileri yakaladı. Ormandaki mağaralarda hassas burunlu köpeklerle yapılan aramalarda 13 kilo 135 gram eroin, 615 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 19 bin 250 TL ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından 3 şüpheli, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçlamasıyla adliye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?