Esenyurt'taki katliam, aynı aileden 4 kişi toprağa verildi

Esenyurt'ta annesi, ablası ve kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Ömer Orak ile birlikte aynı aileden 4 kişi, toprağa verildi.

Esenyurt'taki katliam, aynı aileden 4 kişi toprağa verildi
Esenyurt'taki katliam, aynı aileden 4 kişi toprağa verildi
GİRİŞ 06.07.2022 22:15 GÜNCELLEME 06.07.2022 22:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında, ailesiyle tartışan Ömer Orak (25), annesi Nurten Orak (50), 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak (27) ile kardeşi Yasin Orak'ı (23) silahla öldürdü. Ailesini katlettikten sona kafasına ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak hastanede hayatını kaybetti.

Nurten Orak'ın eşinin de 5 yıl önce binadan atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Ailenin hayatta kalan tek üyesinin ise çalıştığı için olay anında evde olmayan Ersin Orak (27) olduğu belirtildi. Yenibosna Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işleminin ardından Orak ailesinin cansız bedenleri yakınları tarafından alınarak Arnavutköy Gasilhanesi'nde götürüldü. Öğle namazı sonrası aile için cenaze namazı kılındı.

Fiziki mesafeyi korumak amacıyla cenaze namazı cami içerisinde değil, gasilhane önünde kılındı. Namazın ardından Orak ailesinin cenazeleri, Taşoluk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne Nurten Orak, kızı Esra Yamak ile kardeşi Yasin Orak aynı mezara defnedildi. Ailesini silahla öldürdükten sonra intihar eden Ömer Orak ise kendilerinden yaklaşık 50 metre ileriye defnedildi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • gardaş 1 yıl önce Şikayet Et
    biz ALLAH'ı unutursak ALLAH'ta bizi unutur. Problemleri hep kovitte,pahalılıkta,yöneticilerde arıyoruz. Ve fakat hiç aklımıza azgınlığımız,müsrifliğimiz,garibi yoksulu unuttuğumuz,Kur'ana bağlılığımız,islamı unuttuğumuz gelmiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşı değil sorun en büyük sorun Allah ın mülkünde Allah ı tanımadan yaşamak
    Cevapla
  • poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    neden ya neden
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarda bi anormallik var xovit aşılarından sonra milletin pisikolojisi bozuldu
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    COVİD'ten önce cinnet durumu yokmuydu.
    Cevapla
  • farklı 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖLEN aileye ALLAH CELLE CELALUHU RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN Yarabbim sen bizi böyle fenalıklardan KORU ALLAHUMEHFAZNA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız