Bursa’nın Gemlik ilçesinde ilaç yazdırmak için geldiği devlet hastanesinde güvenlik görevlisine saldıran kişi tutuklandı. Öfkeli şahsın; güvenlikçiye yumrukla vurduğu ve darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, olay dün Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimlik katında meydana geldi. Hastaneye ilaç yazdırmak için geldiği öğrenilen Tamer Ali Sarı(38) ilaç yazdırmak isterken, görevli güvenlik çalışanları Zafer Atıl(53) ve Özlem Özer(48)’e zorluk çıkarınca güvenlik görevlileri kendisini uyardı. Duruma sinirlenen Tamer Ali Sarı, güvenlik görevlisi Zafer Atıl’ın üzerine atılıp darp etmeye başladı. Hastanedeki diğer çalışanların müdahalesi ile öfkeli şahıs etkisiz hale getirildi. O anlar hastanenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Hastane polisi tarafından gözaltına alınan Sarı ifadesi alınmak üzere Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki sorgusunun ardından ilçe adliyesine sevkedilen Tamer Ali Sarı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • atagök 07.07.2022 14:19
    chp lidir. bilinçli provakasyondur. bu teröst paketlenip kılıçtaroğluna heidye edilmeli al sana termöstine sahip çıok diye
  • tutuklu 07.07.2022 14:00
    bu ite göz göre göre tedavi veren meslek hainidir
  • sefa 07.07.2022 13:30
    Benim oyum ile ayının oyu bir olmamalı.
  • misafir 07.07.2022 12:03
    " Tutuksuz yargılanmak üzere serbest , adli kontrol şartıyla serbest, onlarca sabıkası olan cani dehşet saçtı " bu vb. haberleri sık duyduğumuz sürece, ateşli kesici silah taşımanın komik cezası olduğu sürece bu memlekette suç önlenemez vatandaşın canı yanmaya devam eder. çok acil cezalar caydırıcı hale gelmeli.
  • Adil 07.07.2022 12:02
    Doktor öldürüldüğü için halktan ağır tepki geleceğini bildikleri için içeri almıştır o hakim İki güne kalmaz dışarı salınır Ceza olmadığı için herkes artist herkes dayı baba Kim kime güç yetirirse Ve tüm bunları izleyen bir adalet bakanımız var malsef
Daha fazla yorum görüntüle