Eşiyle alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahsa meydan dayağı

Adıyaman’da, eşiyle birlikte alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahıs, hem kadının kocasından hem de vatandaşlar tarafından meydan dayağına çekildi.

Eşiyle alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahsa meydan dayağı
Eşiyle alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahsa meydan dayağı
GİRİŞ 10.07.2022 03:21 GÜNCELLEME 10.07.2022 03:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Caddesi Ulucami yakınlarında eşiyle birlikte alışveriş yapan kadının yanından geçen Ahmet C., iddiaya göre kadına laf attı. Durumu fark eden kadının kocası ile vatandaşlar şahsı, Musalla Camisine kadar kovalamaya başladı. Burada şahsı yakalayan vatandaşlar ile kadının kocası şahsa meydan dayağı attı.

Bu esnada devriye görevinde bulunan Yunus Polis ekipleri olayı fark edince kavga eden şahıslara müdahale etti. Meydan dayağına çekilen şahsı polis ekipleri güçlükle vatandaşların elinden aldı. Polis ekipleri darp neticesi yaralanan şahsı olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderdi. Hastanede tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan isimleri öğrenilemeyen karı ve koca, Ahmet C’den şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    edep erkegede kadında edep
    Cevapla
  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ise ellerine sağlık...devletin bir ceza vereceği yok, ön kapıdan alıyor arka kapıdan salıyor maalesef...
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    O laf adan şahısın da annesine ablasına kızkardeşine biri laf atsa nasıl karşılar acaba kendine yapılmak istemediğini başkasına yapma
    Cevapla
  • Cansuyu 1 yıl önce Şikayet Et
    Polis mükafat gibi kurtarmış alçak serseriyi
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi işini kendin gör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor