İHH ekibi Togo'da kaza yaptı: 3 ölü 2 yaralı

İHH'nın kurban çalışmaları için Togo'da bulunan ekibi kaza yaptı. Kazada İHH'nın Bursa personeli Ercan Ersoy ile Gaziantep gönüllüsü Resul Çerezoğlu ile Togo'daki gönüllü İbrahim Chabane hayatını kaybetti.

İHH ekibi Togo'da kaza yaptı: 3 ölü 2 yaralı
İHH ekibi Togo'da kaza yaptı: 3 ölü 2 yaralı
GİRİŞ 11.07.2022 19:39 GÜNCELLEME 11.07.2022 19:39
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın kurban çalışmaları için Togo'da bulunan ekibinin geçirdiği kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İHH'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, kurban çalışmaları için Togo'da bulunan Bursa personeli Ercan Ersoy, Gaziantep gönüllüsü Resul Çerezoğlu ve Togo'daki gönüllüleri İbrahim Chabane'nin trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Bursa ve Trabzon gönüllülerinden Mehmet Ali Akpınar ile Mustafa Aydın'ın yaralandığı aktarılan paylaşımda, "Vefat eden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabrı cemil niyaz ederiz. Yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 144
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC Rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun.Amin İnşâALLAH
    Cevapla
  • T.S 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • SELDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, şehittirler inşaallah. Yaralılara Allah acil şifalar versin.
    Cevapla
  • yakup şişik 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    burda yoksul insan yokmuymus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat