Gazeteci Hulki Cevizoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz medya kuruluşu Financial Times'a verdiği röportajdaki "Erdoğan beni görevden alabilir" iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Neredeyse İstanbul’un her sıkıntılı döneminde tatilde olan ya da başka işlerle meşgul olan İmamoğlu, son olarak 10 Temmuz'da İstanbul'da yaşanan sel felaketi öncesi onca uyarılara rağmen tatile çıkmış ve İstanbulluların büyük tepkisini toplamıştı.

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki tatil köyü olan Faralya'da Kızılcakaya Mevkii'nde bulunan lüks bir otelde kaldığı ortaya çıkan İmamoğlu hala görev yerine dönmüş değil.

Tüm gelişmelerin ardından gazeteci Hulki Cevizoğlu canlı yayın programında tatilden tatile koşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

İMAMOĞLU’NA OKKALI CEVAP: GÖREVDE YOKSUNUZ ERDOĞAN SİZİ NEREDEN ALACAK?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Londra merkezli medya kuruluşu Financial Times'a röportaj vermiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri yeniden kazanması halinde kendisini görevden alabileceğini iddia etmişti.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu bu açıklamalar üzerinden canlı yayında İmamoğlu’na okkalı bir cevap verdi. Cevizoğlu, "Görevde yoksunuz ki sizi nereden alacak Erdoğan? Tatildesin bulunduğun tekneden mi alacak? Ne demek görevden alacak. Yani sen kendini biliyorsun zaten. Ve hatta demiştim ki bu konu tartışılırken önceki haftalarda demek ki senin bizim bilmediğimiz görevden alınmanı gerektiren bir kabahatin var. Böyle bir şey olur mu? İş yapma 'beni görevden alacaklar' de. Mağduriyet yaratmak siyasette başarıya giden yollardan bir tanesi. Çoğu zaman eleştirilen bir meziyettir bu. Mağdur olmadığı halde mağduriyet yaratmak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7

Yorumlar 213 Yorum Var
  • Halil 27.07.2022 00:05
    Baktı kendinde bir numara yok, "görevden alecaklar" diye algı yapıp, mağdurları oynamaya çalışıyor...??? Boşuna bay balon imambayıldı, İstanbul'lular ve bu millet senin ne mal olduğunu çok iyi anladı...??
  • Bayburtsevdalısi 21.07.2022 22:23
    Senigorevden nasilsecimlegeldiysen seçimlere halgörevden almasınibilirimamoğlu
  • Ayşe Kutlu'ya 21.07.2022 14:56
    Sizin gibi düşünenler yüzünden imamoğlu yanlışını hiç görmüyor. Yanlışta diretiyor. Buda ona oy kaybettiriyor. Düşünün, Evinizi su basmış.Belediye başkanınız ortada yok.Tatilini kesip bulunduğunuz ilçeye gelmiyor.Kısacası tenenezzül edip gelmiyor.Evi tahliye etmede belediye yetersiz kalıyor.Ne Yaparsınız.Hala İmamoğlunun tatilini savunurmusunuz?
  • ayşe kutlu 14.07.2022 18:54
    cevizoglu her insan tatil yapar siz yapmıyorsunuz sanırım
  • Fevzi 14.07.2022 15:52
    Ya sahi İstanbul gibi büyük şehirde belediye başkanı diye biri varmı, gören bilen tanıyan varsa lütfen ...........adresine veya telefona bilgi versin kayıp ilanı vermek ücretinden ve zahmetinden kurtarsın.çakıcı
Daha fazla yorum görüntüle