İSKİ'den Florya Plajı açıklaması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, Florya Plajı'nda hattın temizlenerek sorunun giderildiğini açıkladı.

İSKİ'den Florya Plajı açıklaması
İSKİ'den Florya Plajı açıklaması
GİRİŞ 17.07.2022 20:57 GÜNCELLEME 17.07.2022 21:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İSKİ'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında Florya Plajı'na atık su aktığı yönünde haberler yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, bahse konu problemin geçen günlerde İstanbul'da yaşanan yoğun yağışlarda bir hattın tıkanması sonucu meydana geldiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Denize girilen alandan uzak bir noktada kısa süreli bir taşma meydana gelmiş, ekiplerimiz olaya müdahale ederek sorunu gidermiştir. Halihazırda hat temizlenerek çevre kirliliği ve insan sağlığını tehdit eden unsurlar bertaraf edilmiştir. Florya Sahili'ne atık su girişi söz konusu değildir."

Bakırköy Florya Sahili'nde bulunan kanalizasyon hattının açık rögarından çıkan kirli su denize akmış, akan su kötü koku yaymış ve görüntü kirliliği oluşturmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zaten CHP’ye yakışır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar