Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü

Üsküdar'da Doğancılar Çakırcı Hasan Paşa Camii'nin bahçesindeki ağaç kökünden kırılarak duvarın üstüne, sonra da sokakta bulunan park halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü
Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü
GİRİŞ 18.07.2022 09:22 GÜNCELLEME 18.07.2022 09:22

Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Ramazanoğlu Sokak'ta caminin bahçesinde bulunan ağaç saat 06.00 sıralarında devrildi. Doğancılar Çakırcı Hasan Paşa Camii'nin içerisindeki ağaç kökünden kırılarak önce duvarın üstüne, daha sonra da sokakta bulunan park halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Sabah saatlerinde gürültüyü duyan çevre sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışını kapatarak güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı motorlu testere ile keserek parçalara ayırdı. Ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından ağacı kaldırırken, yol yeniden ulaşıma açıldı. 

BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE UYANDIM 

Görgü tanığı Berker Can, "Sabah büyük bir gürültü sesiyle uyandım. Sokağa geldim ağaç devrilmiş. Benim de aracım da buradaydı. Koştum geldim buraya aracıma baktım ama bir şey olmamış ama ileride bir araç zarar görmüş. Onun dışında pek bir hasar yok. Yaralı ve can kaybı yok. Maddi bir hasar var" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'