Kıbrıs gazisi, 1 gün önce çalınan motosikletine otomobille çarptı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş (69), otomobiliyle motosikletli ile çarpıştı. Kaza sonrası incelemede motosikletin, Güneş'e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı ortaya çıktı.

Kıbrıs gazisi, 1 gün önce çalınan motosikletine otomobille çarptı
Kıbrıs gazisi, 1 gün önce çalınan motosikletine otomobille çarptı
GİRİŞ 18.07.2022 12:57 GÜNCELLEME 18.07.2022 12:57

Güneş, "Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar" dedi.

Kaza, dün akşam Ulucami Mahallesi 3 Eylül Caddesi'nde meydana geldi. Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş'in kullandığı 43 HE 253 plakalı otomobil ile M.Y. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan M.Y., sağlık görevlilerince ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası yapılan incelemede ise motosikletin, Süleyman Güneş'e ait olduğu ve 1 gün önce evinin önünden çalındığı tespit edildi. Motosikletin üzerinde değişiklikler yapıldığını belirten Güneş, "Motosikletim 1 gün önce evin önünden çalınmıştı. Çarpıştığımız motosikletin bana ait olduğunu öğrendim. Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar. Üzerine kılıf geçirip, bazı yerlerini sökmüşler" dedi.

Kaza ve hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti