Kazı kazanda servet kazanan adamın ibretlik hali: Şatafat lağım dolu dairede sonlandı

Mustafa Oytun'a 1998'de kazı kazandan 7,5 milyar lira çıktı. Yıllarca şatafat içinde yaşayan Oytun, paraları da başka bir kadınla yedi. Sonrasında parası tükendi. Zihinsel engelli oğluyla lağım basan dairede yaşamak zorunda kaldı.

Kazı kazanda servet kazanan adamın ibretlik hali: Şatafat lağım dolu dairede sonlandı
Kazı kazanda servet kazanan adamın ibretlik hali: Şatafat lağım dolu dairede sonlandı
GİRİŞ 18.07.2022 13:46 GÜNCELLEME 18.07.2022 13:46
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Hamallık yapan Mustafa Oytun 1998 yılında kazı kazan oynadı. Kazıdığı ilk kupon boş çıkan Oytun'a, ikinci kuponda 7,5 milyar lira çıktı. Sevinçle şubeye giderek ikramiyesini alan Oytun, ilk olarak kendisine ev satın aldı.

Kısa sürede yaşam kalitesi artan Oytun, bu sırada evli olmasına rağmen gönlünü başka bir kadına kaptırdı. Aşık olduğu kadınla paraları harcayan adamın milyonerliği ise fazla sürmedi.

YARDIMINA BELEDİYE KOŞTU

Tüm parası biten Mustafa Oytun, bir aydır zihinsel engelli oğluyla birlikte bodrum katta sürekli lağım basan bir dairede yaşıyordu. Kısmi felç geçirip sakat kalan ve engelli maaşı ile geçinebilen Oytun'un kaldığı bodrum kattaki kiralık evi, patlayan borulardan akan lağım sularıyla adeta göle döndü.

Mahalleyi saran kokular üzerine komşuları durumu belediye bildirdi. Oğluyla bir aydır çok kötü şartlar altında yaşayan Mustafa Oytun'un evine Melikgazi Belediyesi ekip gönderdi. Belediye ekibi eve dolan lağımı tahliye ederek dezenfekte çalışması yaptı.

PARA BİTİNCE AŞK DA BİTTİ

Sabah Gazetesi'ne konuşan Mustafa Oytun, "O zamanlar aşık olduğum kadın bana neredeyse her gün kuşbaşı et ile kıyma aldırırdı. 8 yıl kendimize ziyafet çektik. Hazıra dağ dayanmaz derlermiş, dedikleri gibi oldu. Sonra paramız bitti. Son olarak elimde kalan daireyi de sattık ve onun da parasını harcadık. Şimdi kafam rahat. Bulursam yiyorum, bulamazsam yatıyorum. Fakirlik hepsinden iyi. Dünya malı dünyada kalır" dedi.

Aşık olduğu kadının tüm isteklerini yerine getirdiğini belirten Oytun şunları söyledi:

"Beni sevdiğini zannettiğim kadın, 8 yılın sonunda para bitince terk etti. Meğer benimle param için berabermiş. Para bitti, aşk bitti ve herkes kendi yoluna gitti. Piyangonun parası kimseye hayır getirmiyormuş onu öğrendim.

Şimdi ilk başladığım yerde bile değilim. Eskiden hamallık yapıyordum, şu an onu da yapamıyorum. O yediğim etler nedeniyle yüksek tansiyon olup kısmi felç geçirdim.

Şimdi sakatım ve devletten aldığım engelli maaşı ile geçiniyorum. Eşimi de kaybettim ve zihinsel engelli oğlumla baş başa kaldım. Bu dünyada şunu öğrendim; ne alırsanız, alın terinizle kazandığınız parayla alın."

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah hidayet versin
    Cevapla
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam bile hatasını anlamış sen anlayamamışson. hala o haram parayı ailenle yeseydin diyorsun
    Cevapla
  • Hürriyet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdinin 1.5 milyon liraya denk geliyor,o para sizde olsa ne yapardiniz
    Cevapla
  • Adil Düzen* 1 yıl önce Şikayet Et
    Idrak etmisin madem rahmana yönel kılın bile ağarmış artık boş laf edip durma harekete geç
    Cevapla
  • Şair 1 yıl önce Şikayet Et
    " Demir tava gelir kömür biter, Akıl başa gelir ömür biter. "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…