Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’ye yönelik yaptığı çalışmada, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve örgüt üyesi olmaktan dolayı meslekten ihraç edilen iki eski polis memurunun saklandıkları yeri tespit etti.

İki hükümlünün, Karaisalı ilçesindeki ormanda bulunan, yanında limon bahçesi olan bir bağ evini ‘gaybubet evi’  olarak kullanıp saklandıkları belirlendi.

Adrese sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski komiser Fatih I. ile 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski polis memuru İbrahim Ş. yakalandı. Fatih I.’nın örgütte yönetici konumunda olduğu, her iki hükümlünün de geçmişte cep telefonunda 'ByLock' programı kullandığı öğrenildi.

GÜLEN’E AİT KİTAP BULUNDU

Ekiplerin yaptığı aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. Ayrıca hükümlülerin evde gıda stoku yaptığı ve yurt dışına kaçmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Gözaltına alınan iki hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • ali 20.07.2022 21:22
    Kimi menfezde, kimi lağım çukurunda, kimi fare deliğinde. Nereye girerlerse girsinler çıktıkları yere kadar yolu var.
  • adımı bosver 20.07.2022 19:58
    Bu videoda suç olan ne var ??
  • Muammer 20.07.2022 19:52
    Daha çok saklanacaklar fare deliğinde.Bu taktik en güçlü oldukları alan.
  • Çiçek. 20.07.2022 19:43
    Neler neler çokıyor ORMANDA EV. ISIZ yerde NE. TERÖRİSTLERİMİ SAKLIYORLAR NE iş.
  • Ayşe Velioğlu 20.07.2022 17:53
    Vatana ihanetin cezası İDAMDIR. Devlet idamı getirmeli gelmezse zaten bunları ya araba çarpar yada hapiste intihar ederler bence
Daha fazla yorum görüntüle