Çakmağın içerisine gizlediği metamfetamin ile yakalandı!

Osmaniye’de şüphe üzerine durdurulan H.K.’nin üst aramasında, çakmak içerisine gizlenmiş 5 gram metamfetamin ile evinde yapılan aramada ise madde satışında kullanıma ayarlanmış 5 çakmak ele geçirildi.

Çakmağın içerisine gizlediği metamfetamin ile yakalandı!
Çakmağın içerisine gizlediği metamfetamin ile yakalandı!
GİRİŞ 20.07.2022 10:17 GÜNCELLEME 20.07.2022 10:17

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kadirli İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince 17- 18 Temmuz tarihlerinde uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Kadirli ilçesinde, şüpheli hareketlerde bulunan H.K., polis ekiplerince durduruldu. Yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. H.K.'nin tedirgin davranışlarından şüphelenen ekiplerin yaptığı detaylı aramada çakmaktaki değişiklikler dikkat çekti.

Çakmakta yapılan kontrolde, içerisine gizlenmiş 5 gram metamfetamin bulundu.

Şüphelinin ikametindeki aramada ise aynı düzeneğe sahip madde satışında kullanılmak üzere ayarlanmış 5 çakmak ele geçirildi. 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan gözaltına alınan H.K., adli işlemler için emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor