Tekirdağ'da anız yangını ormana sıçradı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi'ndeki anız yangınında alevler ormana yayıldı. Yangında, 1 dönümü orman olmak üzere toplam 6 dönüm alan yanarak kullanılamaz hale geldi.

Tekirdağ'da anız yangını ormana sıçradı
Tekirdağ'da anız yangını ormana sıçradı
GİRİŞ 20.07.2022 17:12 GÜNCELLEME 20.07.2022 17:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yangın Süleymanpaşa ilçesi, İnecik Mahallesi'nde, iddiaya göre hasat edilmiş anız tarlasında çıktı. Tarla yasak olmasına rağmen temizlenmek amacıyla yakıldı. Alevler rüzgarın da etkisiyle büyüyerek, ormana sıçradı.

Yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede, Tekirdağ Büyükşehir itfaiye ekipleri ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri geldi.

Yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında 1 dönüm orman olmak üzere toplam 6 dönüm alan yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ayşe Nur 1 yıl önce Şikayet Et
    O anız da ne kadar böcekler yanıyor nasıl hesabını verecekler acaba ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...