CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında 10 milletvekilinin katılımıyla oluşan CHP Ekonomi Masası heyeti Elazığ’daki ziyaretlerine devam etti. Esnaf ziyareti sırasında heyetin yanına gelen emekli bir vatandaş, CHP'nin yürüttüğü politikalar üzerinden Öztrak ve kurmaylarına sert tepki gösterdi. Geçmiş yıllarda hastanelerde yaşadığı çile ile günümüzü kıyaslayan vatandaş, "Zamanında hastanede yatarken bir ilaç bulamıyordum. Şimdi eşim 40 gündür hastanede yatıyor. Aynı 5 yıldızlı otel gibi, yemeği, bakımı, her şeyi var. Niye ortalığı birbirine katıyorsunuz?" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı'ndaki heyet, tarihi Kapalıçarşı'da esnafı ziyaret etti.

VATANDAŞTAN SERT TEPKİ

Bu sırada emekli olduğunu söyleyen bir kadın Faik Öztrak ve yanındakilere, yürüttükleri politikalar nedeniyle tepki gösterdi.

"NİYE ORTALIĞI BİRBİRİNE KATIYORSUNUZ?

Geçmiş yıllarda hastanelerde yaşadığı çile ile günümüzü kıyaslayan vatandaş, "Zamanında hastanede yatarken bir ilaç bulamıyordum. Şimdi eşim 40 gündür hastanede yatıyor. Aynı 5 yıldızlı otel gibi, yemeği, bakımı, her şeyi var. Niye ortalığı birbirine katıyorsunuz?" diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ YABANCILARA SATMAYIN"

CHP'nin Sözcüsü'ne tepkisini sürdüren vatandaş, "Parmak sallayan çok, Türkiyemizi yabancılara satmayın. Siz Türkiye'ye bakın dışarıya değil" ifadelerini kullandı.

Faik Öztrak da, "Biz ortaya düştük milletle beraber. Milletin derdi büyük. Pahalılık almış başını gitmiş” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA

 

Yorumlar 141 Yorum Var
  • Azmi 23.07.2022 14:50
    Allah C H P ye fırsat vermesin
  • emre1907 22.07.2022 21:11
    Chplilerin umurundami vatandasin sikintisi, onlar koltuklarinda kalip millete yuksekten baksinlar is bankasindan gelen hibeyide kaleminu uydurarak yeyip yatsinlar.
  • vatan daş 21.07.2022 16:36
    teyzem kendni yorma onlar şartlanmıs mandacilar seni duymalar anlamazlar .
  • ali başkurt 21.07.2022 15:57
    faik aldın mı cevabını
  • Okuyorum 21.07.2022 15:28
    Yaa anacığım yüzlerine tükürsen bu kadar bozulmazlardı. HANİ ŞU TORUNUNA kılıçtaroğlunu DOKUNDURMAYAN ANA VARDIYA, İŞTE O ANAMIZI DA SOLLADIN BE ANA. Analar çok dua edin, bu putperest gürüh bizden uzak olsun.
Daha fazla yorum görüntüle