Baykar'a sürpriz ziyaret! Kızılelma'ya hayran kaldılar

İstanbul'da bir araya gelen Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan Meclis Başkanları, İHA-SİHA ve İnsansız savaş uçağu Kızılelma'nın üreticisi Baykar'ı ziyaret etti.

Baykar'a sürpriz ziyaret! Kızılelma'ya hayran kaldılar
Baykar'a sürpriz ziyaret! Kızılelma'ya hayran kaldılar
GİRİŞ 21.07.2022 21:48 GÜNCELLEME 21.07.2022 21:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan “Üçlü Meclis Başkanları İkinci Toplantısı” için İstanbul’da bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan Millî Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ve Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Raza Pervez Eşref ile beraberlerindeki heyet, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

SİHA'LAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Meclis Başkanları ziyaret kapsamında BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen S/İHA’lar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.



Meclis Başkanlarına ziyaretin anısına Bayraktar AKINCI TİHA maketi takdim edildi.

KIZILELMA ÖNÜNDE POZ VERDİLER

Meclis Başkanları, milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın önünde poz verdi.



Baykar'ın sosyal medya hesabından Türkçe ve İngilizce yapılan açıklamada, '' Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop, Azerbaycan Millî Meclis Başkanı Sayın Sahibe Gafarova ve Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Sayın Raza Pervez Eşref, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk...'' denildi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bayraktarı ayrı tutuyorum siyasetten Selçuk bayraktar yapacagim derse yapar
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adına uygun renge boyansa daha iyi dururdu. Kızıl...
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    ya uçsun artık.
    Cevapla
  • gardaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hale bakın yaa. yorumcu beyfendilere ürün beğendiremiyoruz,maket uçaktan öteye geçin dyor biri,diğeri devlet tarafından fonlanıyor diyor,yahu daha düne kadar değil maket biz bunların hayalini kuramıyorduk.nasıl bir nankör topluma dönüştük.bunlar olmasaydı abiniz,kardeşiniz,akrabanız,doğuda askerlikte şehit olacaktı.ne sabırsız bir güruh,Allah insanı nankör etmesin.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 sene öncesinde yapılanları sen unutunca sana nankör mü diyoruz? MKE yıllardır mühimmat üretir. Mehmetçiğin attığı mermiden uçağın attığı bombaya kadar. Sen hiç siyasete alet edildiğini gördün mü? Sana kimse bunlardan haberin yok diye nankör dedi mi? İHA siha diye Ak Partiye oy toplama reklamları bana uymayınca nankör mü oluyorum. Bu ülke 1986 da f16 montajı yaptı. Şimdi ATAK montajı yapınca övündüğün kadar övünmedi. Bence nankörlük konusunda önce kendini kontrol et.
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    birbirimize sıkı sıkı bağlanıp kimseye fırsat vermeden ellerimizi hiç bırakmadan yürümek garip kaedeşlerimiz onlar bizden başka kimseleri yok daha yeni azerbaycan işgal edilmeye çalışıldı başarılı olsalardı sıra türkiye ve pakistanda olacaktı gücün olmazsa parça parça ederler
    Cevapla
  • misafi 1 yıl önce Şikayet Et
    Parçamaya ne gerek var satın aldılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”