TEKNOFEST Karadeniz’in Giresun’daki açılışı yapıldı

TEKNOFEST Karadeniz kapsamında Giresun’da düzenlenen festivalin açılışı yapıldı. Festival 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

TEKNOFEST Karadeniz’in Giresun’daki açılışı yapıldı
TEKNOFEST Karadeniz’in Giresun’daki açılışı yapıldı
GİRİŞ 22.07.2022 15:54 GÜNCELLEME 22.07.2022 15:54

Bu yıl TEKNOFEST Karadeniz olarak düzenlenen ve bir ayağı Giresun’da yapılan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin açılışı yapıldı. 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde 40 ana yarışma ve 99 farklı kategorideki teknoloji, Çotanak Spor Kompleksinde meraklılarıyla buluşuyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bir ayağı Giresun’da gerçekleştirilen TEKNOFEST’in Giresun’a renk katacağını belirtti.



Şenlikoğlu, "Giresun TEKNOFEST ile çok daha güzel oldu. Şehrimizin tanıtımı için de bu festivalin ayrıca çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Teknoloji ve havacılığa ilgi duyan bütün Giresunlu hemşehrilerime bu festivali mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. Bugün teknolojinin konuşulduğu ve görüldüğü bu festivalin Giresun markasına da katkısı olacaktır. Katılımcıların burada gördüklerini her yerde görme imkânı yok. Bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Ülkemizdeki teknoloji açığını gidermek ve Milli Teknoloji yolunda önemli sayfalar açtıkları için TEKNOFEST ekibine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi