Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, MHP Genel Başkanı Bahçeli, görüşmede, Ukrayna depolarında bekleyen tahılın Karadeniz üzerinden ihracı için Türkiye'nin Ukrayna ve Rusya makamlarıyla ve Birleşmiş Milletler yetkilileriyle yürüttüğü süreç neticesinde imzalanan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bahçeli, bu süreçte ortaya koyduğu gayret için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye teşekkür etti.

Yorumlar 97 Yorum Var
  • Adile cinar 24.07.2022 20:35
    Boşuna kavga etmeyelim duru Türkiye'den çok daha kötü olan ülkelerde var
  • ferhat 23.07.2022 17:22
    Siz terör sevicilerine göre kötülük diyorsunuz ülkeye çok iyilik yaptı sizi gibi nankörlet anlayamaz
  • ferhat 23.07.2022 17:20
    Sensin geri zekalı batının ağzının içine bakan millet ittifakı şöyle bir düşün batı niye RTE istemiyor çünkü onlardan emir almadan yoluna ülkesinin ve halkının menfaati ne ise onu yapıyor onların istediğini değil batı niye millet ittifakını destekliyor kendi menfaatleri için bizim iyiliğimiz için değil uyanın artık RTE düşmanlığı yüzünden ülkenin bölünmesine izin vermeyin
  • A.hadi 23.07.2022 17:02
    Ey Türkiye cumhuriyeti vatandaşları hangi kavim,hangi millet, hangi soy,hangi mezhep,hangi meşreb, ten olursanız olun,yaşadığımız bu toprakları,bu vatanı,bu milleti,bu yurdu korumak,kullamak için bize düşen görev,vazife gece gündüz demeden çalışan çabalayan ve dünyaca takdir edilen yöneticilerimizin 1 kilo soğan ile 1 kilo patatese satmamaktır.Dış güçlerin,memleket hainlerinin oyununa gelmemektir. Pirince ulaşalım derken evdende evdeki bulgurdan olmayalım.
  • Cahit 23.07.2022 16:12
    Allah'tan Başımızdakiler Adam Gibi Adam.Cesur ve Dik Duruyorlar.Yapılanı da Allah İçin Yaptıklarından Eminim.İçimizde Omurgasızlar Yok mu.? Fazlasıyla Mevcut.Kimseden Madalya Beklenmiyor Ama Ülke ve Millet İçin Yapılan Hizmette de Allah Razı Olsun Demek te mi Olmaz.Allah Yar ve Yardımcıları Olsun.
Daha fazla yorum görüntüle