MSB'den tahıl koridoru açıklaması: Çalışmalar sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın dünya ülkelerine ulaştırılması için İstanbul'da kurulan olan Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

MSB'den tahıl koridoru açıklaması: Çalışmalar sürüyor
MSB'den tahıl koridoru açıklaması: Çalışmalar sürüyor
GİRİŞ 24.07.2022 18:55 GÜNCELLEME 24.07.2022 21:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Karadeniz'deki tahıl koridoru anlaşmasına ilişkin yeni bir açıklama yayınladı.

Bakanlığın açıklamasında, "Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın güvenli şekilde dünya ülkelerine ulaştırılması için İstanbul’da teşkil edilen Müşterek Koordinasyon Merkezinde çalışmalar sürüyor" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Tahıl yüklü ilk geminin Ukrayna limanlarından en kısa zamanda seyre başlamasına yönelik koordine de devam ediyor" denildi.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 3
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL, BU KORİDOR CHP Bİ NASININ KORİDORU DEĞiL HA REİSİN TAHIL KORİDORU, BU KORİDORU YÜRÜYÜP SOKAĞA ÇIKMAYA ÇALIŞMA SAKIN.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Risklerden kaçınalım , Rusya gelişiğüzel füze savuruyor . Romanya'nın Köstence limanını da bir alternatif olarak değerlendirmeliyiz . Ukrayna'nın Odesa limanı için güvence sözlerini tutacaklarını sanmam .
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    olur ise olur olmaz ise dunya basinin carasina baksin ben yalnis ne yapayim de avrupa usa nato terøre destek verir ise ben onlari dusunmek zorunda degilim kendimize yeter kadar var ise bana ne diyeceksin iyilik yapma degmez avrupa usa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”