3 kez muslukları çalınan camiye plastik borulu çözüm

Zonguldak’ta, Sultan Alpaslan Camii'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından musluklar üçüncü kez çalındı. Sürekli çalınan cami musluklarına plastik borulu çözüm bulundu.

GİRİŞ 27.07.2022 03:36 GÜNCELLEME 27.07.2022 10:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Çınartepe Mahallesinde Sultan Alpaslan Camii'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından 1 yıl içinde üç sefer çalınan şadırvan musluklarına çözüm belediyeden geldi. Önceki gün tekrar muslukları yerine borulu çözüm bulundu. Önceki gün gece çalındığı tespit edilen şadırvan muslukları için emniyet ekipleri çalışma başlattı.

Emniyet güçlerin kısa süren çalışması sonucunda hırsızlar yakalandı. Üst üste yaşanan hırsızlık olayı sonrası Zonguldak Belediyesine bağlı ekipler, muslukları bu kez tedbir amacıyla plastik olarak taktı. Belediye ekipleri camiye gelerek muslukların takma işlemini tamamladı.

Caminin musluklarının çalınmasının terbiyesizlik olduğunu belirten Girgin, “Sultan Alpaslan Camii'nin önündeyiz. Bir sene içinde 3 defa çalınan musluklar Zonguldak Belediyesi tarafından değiştirildi. Bu yapılan terbiyesizlik, saygısızlık, edepsizlik bu böyle devam ettiği sürece buralara hizmet gelmez. Burada hemen arkada hizmet şube müdürlüğü var, hemen karşıda müze var bunlar buradayken yapılıyorsa daha diyecek bir şey yok. Kameralarımız da takılıyor. Onlar yapacak biz takacağız emniyet gerekli cezayı verecek” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • arif durmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    mezar taşlarını çalmaya başladılar mezarlıklarda ,mermer yazılı mezar teaşları çalınıyor. yeni mezar taşları silinebiliyor.750-tl çalıyorlar silip tekrar başkasına yazılıyor.ben şok oldum yakınım mezar taşını çaldıklarını görünce.
    Cevapla
  • Ziyaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalan suçlu da çaldıranların sorumluluğu yok mu?
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    yok müslüman çalmaz yolda bulsa dahi yetkililere teslim eder
    Cevapla
  • vATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    adelet olmadığı sürece o plastiğide çalarlar,çünkü yakalanıp ifade alındıktan sonra serbest kalıyorlar kimsenin cezaları taktığı yok çünkü cezaların caydrıcılığı yok,aksine teşvik ediyor nede olsa bana bişey yapmıyorlar diyor arsız hırsız v.s
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı döneminde Koskoca sarıdan musluklar varken Neden çalınmıyordu acaba?
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    haberlerde izledim abd de bir kişi o da yanlış suçlama ile tam 30 yıl cezaevinde yatmış sonra yanlışlık anlaşılmış serbest bırakılmış. biz de ise bırakın yanlışlığı suçu sabit görüldüğü halde bir gün dahi içeride yatmıyor. ondan sonra niye hırsızlık arttı, niye cinayetler arttı falan filan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı