Muş’ta evlat nöbeti tutan anneler, cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest kalmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan annelerin evlat nöbeti devam ediyor. HDP önünde evlatlarına kavuşacakları günü umutla bekleyen anneler, 67 haftadır eylemlerini sürdürüyor. Parti binası önüne gelerek HDP ve PKK'dan çocuklarını isteyen anneler, HDP ve PKK'yı lanetledi. Evlatlarına geri dönmeleri için çağrıda bulunan anneler, "Yavrumu verin bana", "Anneler direniyor", "Artık yeter, bırakın evlatlarımızı" ve "Artık yeter, yakamızdan düşün" yazılı dövizler açtı. Evlatlarına teslim olmaları çağrısında bulunan aileler, kararlı bekleyişlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ÖMER 27.07.2022 15:25
    HDP ye oy veren kürt kardeşlerim yıllardır içinize girip biz kürdüz diyen bu ermeni şer şebekelerine oy vermeyiniz dininizi tanımayan namusunuzu tanımayan bebekleri katleten evleri ocakları yıkan bu soysuzlara oy vermeyiniz sizler ALLAH yolunda giderken bunlar sizin içinize şer düşüren vatanı bölmeye çalışan milleti bölmeye çalışan hainlerdir.
  • ne acı. 27.07.2022 15:13
    kolay mı be abi. biresme bak bi anneye babaya .bi evlat büyütmek kolay mı ömrunu ver sevgini ver emeğini ver. gözun gıbı bak. allah hediye vermiş sana ama gelsin terörüstler elinden alsın. kalplerde ne yangınları vardır. gözlerinde dağları delecek hırs var elden bişey gelmemesi ne acı. allah yardım etsın
  • Sipan 27.07.2022 14:22
    hdp bir kürt olarak temsilcim degildir..