Beyoğlu'nda öğlen saatlerinde girdiği bir dairede, ev sahibine yakalanan hırsız sağlam kayaya çarptı. Ev sahibi, yaşanan boğuşmanın ardından pencereden kaçmaya çalışan hırsızı ensesinden yakaladı. 15 dakika boyunca pencerede asılı kalan hırsız, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay; geçtiğimiz günlerde öğlen saatlerinde Beyoğlu'nda meydana geldi. Sokak gezen hırsız, 2. kattaki bir eve girdi. Başına gelebilecekleri hesaba katmayan hırsız, gürültü yapınca uykusundan uyanan ev sahibi Yasin E.'ye yakalandı. Elinde bıçak bulunan hırsızla ev sahibi arasında boğuşma yaşandı. Sağlam kayaya çarpan hırsız pencereden atlayarak kaçmaya çalıştı. Yasin E., o sırada ensesinden tuttuğu hırsızı yaklaşık 15 dakika boyunca bırakmadı. Hırsızın "abi ne olur bırak gideyim" ısrarı da boşa çıktı. Hırsız, ihbar üzerine kısa süre gelen polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi polis merkezine götürüldü.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • vatandaş 27.07.2022 16:55
    Adli kontrol şartıyla serbest kalacaktır.
  • Ülkeci 27.07.2022 16:35
    "Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı." diye başlık atıldığını okur gibiyim. Ve sonrasında hırsız bıraktığı yerden devammmmm.
  • Kemal 27.07.2022 16:01
    Belki de şimdiye kadar salmışlardır bile.. Elini keseceksin abi.. Bak bir daha hırsızlık yapıyor mu? Ve bak bir daha kimse hırsızlığa yelteniyor mu? Kuran ve Şeriat "İş olmadan tedbir almanın peşinde.. Ama kalıcı ve etkili bir tedbir.." Uygulanmadığı için, herkes istediği gibi at koşturuyor, kimse de ceza almadan, serbest bırakılıyor.. Daha ne bekliyorsunuz ki..
  • FaTiH 27.07.2022 15:38
    ... çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen hırsız, adli gözetim şartıyla serbest bırakıldı...
  • haydar 27.07.2022 15:37
    yorumcular abartmayın suçüstü yakalanmış illa ki yatacaktır
Daha fazla yorum görüntüle