Bakan Akar ile Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov, "tahıl sevkiyatını" görüştü

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Altyapı Bakanı Aleksandr Kubrakov ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Akar ile Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov, "tahıl sevkiyatını" görüştü
Bakan Akar ile Ukrayna Altyapı Bakanı Kubrakov, "tahıl sevkiyatını" görüştü
GİRİŞ 27.07.2022 20:28 GÜNCELLEME 27.07.2022 20:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Altyapı Bakanı Aleksandr Kubrakov ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki bakan, müşterek koordinasyon merkezinin açılışından duyulan memnuniyet ifade edilirken, tahıl sevkiyatının bu hafta başlaması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    biz orta yol ariyoruz usa avrupa bozmak istiyor kendimiz de olani satmayin seneye belki daha zor ve køtu olacak
    Cevapla
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ukraynalılar o mayınları temizlemez taktik peşinde ruslarda onların tahılını vermez kendi tahılı varken yukarı tükürsen bıyuk aşağıda sakal orhan babanın dediği gibi sende haklısın herkes haklı bakalım ne olacak
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    80 milyon ton ukrayna tahılı; 50 milyon ton rus tahılı.... Eximbank devreye girmeli; ticaret bakanlıgı bir masa ve iletişim merkesi BORSA kurmalı... Boşluk var... Ruslar uluslararası bankacılık sistemi üzerinden bu malı satamaz; İSTANBUL da borsa da SİMSARLARA TİCCARLARA satıp parasını alıp gitmek isteyecekti. İstisnası Lavrov Afrika da.. Altın karşılığı DOST ÜLKE diplomatik silahı için... Ukrayna; paraya ihtiyacı var ve yeni ekim için tohumluk buğday alımı dışında kalan nakdi ülkesine hemen ister... Süreç iyi yönetilmeli... Herkes repliğini çalışmalı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar