Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda kritik atamalar

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve 4 üniversiteye ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda kritik atamalar
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda kritik atamalar
GİRİŞ 28.07.2022 02:52 GÜNCELLEME 28.07.2022 02:52
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne Yasemin Girici, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğüne Ömer Karademir, Muhasebat Genel Müdürlüğüne Serkan Yüceer, Risk Analizi Genel Müdürlüğüne Fatih Mehmet Bal, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Kemalettin Işık, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Ali Köse atandı.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine Ramazan Güngör getirildi.

4 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATAMASI

Cumhurbaşkanı tarafından 4 üniversiteye de rektör ataması yapıldı. Buna göre Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne de Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 35
  • Bir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yeri kadin doldurdunuz kimse evlenmiyor dine aykiri isler sandik az kaldi yeniden refah
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden Refahın oyunu merak edenler varmış, bekleyin görürsünüz.
    Cevapla
  • Kalpoglu tr 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir yorum böyle yazarsanız çok daha beklersiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde kac oyun var. Yeniden refah
    Cevapla
  • Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Oylar yeniden refaha. Yüzde bir oyumuzla cumhurbaşkanlığı seçimini silip süpürecez. Fatih Erbakan vatana hizmet etmek istese Tayyip'in yanında olur, soylu gibi tarihe geçerdi. Soylu demokrat partiyi bırakıp geldi Tayyip'in yanına.
    Cevapla
  • Tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilgili ve işin ehli ise o atansın. Bu işin kadını erkeği yok. Hem 7 erkek 3 bayan ataması yapılmış. Yeniden refah sandıkta % 0,00010 oy ancak alır.
    Cevapla
  • İsmail K. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yargıda devaları tıkamalara karşı sanki özel bi talimat varmış gibi günü geçmiş devaları da kabul edip tıkanmalar oluyor. çözüm getirilsin .
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • Çonkaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bolu rektörü hala yerinde.
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç ilgilenmiyorum. ibb nin ekmek büfesinde beklemeye devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?