İbrahim Kalın Başkent Kulisi Özel'de gündemi değerlendirecek

Siyaset dünyasında yaşananların ele alındığı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın konuk olacağı Başkent Kulisi Özel’de bu hafta ülke ve dünya gündemindeki son gelişmeler masaya yatırılacak.

İbrahim Kalın Başkent Kulisi Özel'de gündemi değerlendirecek
İbrahim Kalın Başkent Kulisi Özel'de gündemi değerlendirecek
GİRİŞ 29.07.2022 11:21 GÜNCELLEME 29.07.2022 11:25

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi özel bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.

İBRAHİM KALIN KONUK OLACAK

Başkent Kulisi Özel’in konuğu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın olacak. İbrahim Kalın, tahıl krizinden, Türkiye’nin uluslararası ilişkilerine merak edilenleri Başkent Kulisi Özel’de anlatacak.

Programda ayrıca ‘Rusya-Ukrayna savaşı ve Türkiye’nin arabuluculuğuna dair yeni gelişmeler olacak mı? Tahıl krizi nasıl aşıldı? Türkiye’nin katkısı ne oldu? Perde arkasında neler yaşandı? ABD ile ilişkiler de gerilim azaldı mu? F-16 talebi kongre engeline mi takılıyor? Yunanistan, Türkiye ile gerilim politikasını neden tırmandırıyor? Irak ve Suriye’deki saldırıların arkasında kimler var? Erdoğan ve Putin Soçi’de hangi konuları görüşecek? Avrupa’daki doğalgaz krizi Türkiye’yi de olumsuz yönde etkileyecek mi?’ sorularına yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi 31 Temmuz Pazar 11:30’da Kanal 7’de…

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı