Son Dakika: Sultangazi'de çatı yangını!

Sultangazi'de 3 katlı binanın çatısındaki tadilat sırasında çıkan yangın yan binaya da sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

GİRİŞ 02.08.2022 14:43 GÜNCELLEME 02.08.2022 15:04

İstanbul Sultangazi'de saat 12.30 sıralarında Malkoçoğlu Mahallesi 302 sokaktaki 3 katlı binanın çatısında çıktı. İddiaya göre, çatıda tadilat yaparken yemek molasına çıkan ustalardan biri, pürmüzü açık unuttu. Pürmüzden çıkan alev çatıyı tutuşturdu. Alevlerin büyümesiyle yangın yan binanın çatısına da sıçradı.

Sokaktakiler dumanlardan kaçarak kurtulmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine Sultangazi ve Başakşehir'den itfaiye ekipleri sevk edildi.

İKİ ÇATIDA HASAR OLUŞTU

Tedbir amaçlı sağlık ve polis ekipleri de sokağa gitti. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iki çatıda da hasar oluştu.

"PÜRMÜZ TÜPÜNÜ AÇIK BIRAKIP YEMEĞE GİTMİŞLER"

Mahalle sakini Yunus Balıkçı, "Ben karşı binanın çatısındaydım, ustalar orada çalışıyordu. Pürmüz tüpünü açıp bırakıp yemeğe gitmişler o esnada yangın çıkmaya başladı. Baktım ateş çıkıyor hemen itfaiyeyi aradım. Yangın yan çatıya da sıçradı o yüzden büyüdü. Binadakilerin hepsi dışarı çıktı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi