Hastanede tedavi gören Tuğba Nur bebek, koronavirüsten öldü

Ankara Şehir Hastanesi'nde kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 9 aylık Tuğba Nur Sarı, koronavirüsten hayatını kaybetti.

Hastanede tedavi gören Tuğba Nur bebek, koronavirüsten öldü
Hastanede tedavi gören Tuğba Nur bebek, koronavirüsten öldü
GİRİŞ 03.08.2022 14:42 GÜNCELLEME 03.08.2022 14:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mersin'de oturan Fatma ve Mehmet Yasin Sarı çiftinin 7 çocuklarından 9 aylık Tuğba Nur Sarı, bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Tuğba Nur bebek, tedavi görürken koronavirüse yakalandı. Sarı, dün akşam saatlerinde hastanede hayatını kaybetti.

ACILI BABA KONUŞTU: KIZIMA DOYAMADIM

Mehmet Yasin Sarı, kızının hastanede tedavi altındayken 1 hafta önce koronavirüse yakalandığını belirtti. Sarı, kızının yaklaşık 5 aydır hastanede tedavisinin sürdüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Kalbinde delik vardı. Ameliyat edildi. Sonrasında koronavirüse yakalandı. Koronavirüse yakalandığında hastaneden bilgi alamadık. 6 gün içerisinde kızım entübe edilmiş ve bilgimiz yok. Akşam 23.00 sıralarında hastaneye geldim. Doktorlara daha önce söylemiştim 'Mersin'de oturuyorum' diye. Bana 'siz gidin Mersin'e, biz size bilgi vereceğiz' dediler. Bu süreç içerisinde günde 20-30 defa aradım. Kızım entübe edilmiş, bize bilgi verilmedi. Kalbi durmuş öğlen, bize bilgi verilmedi. Ben de akşam kendi imkanlarımla Mersin'den Ankara'ya kızımı görmeye geldim. Akşam geldiğimde bana 'maalesef kızınızı kaybettik' dediler. 3 gün önce entübe edilmiş. Kızıma doyamadım. Kızımı görmeye geldim ve kızım vefat etmişti."

Anne Fatma Sarı ise kızının öldüğünü hastaneye bilgi almaya geldiklerinde öğrendiklerini belirterek, "Biz kızımızı görmeye geldiğimizde öldüğünü öğrendik. Kızımı son bir defa göremedim" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 12
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Tuğba Nur bebeğin.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuğba Nur kızımıza Allah'tan rahmet, anne ve babasına sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ne kadar tatlı bir bebek. Rabbim cennet ziynetleri ile bezesin inş :((
    Cevapla
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuğba Nur kızımıza Allah'tan rahmet, anne ve babasına sabırlar dilerim. Hastane yönetimi ve doktorlar bir bebek sözkonusu olduğunda anne ve babasına karşı daha duyarlı olabilirdi.
    Cevapla
  • Hak__ki 1 yıl önce Şikayet Et
    Halen anlamadınız mı her ölüme korona diyorlar artık ahlak da kalmamış yalanınız batsın. Bebeğin kalbi delik deniyor sonra öldü deniyor sonra korona deniyor sonuç korona dan öldü vay gülüm vay yersen.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Allah c.c. yazmışsa, ölüm sebebinin anlamı kalmaz.... Ecel geldimi ne yaşa bakar nede rengine...
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden mezunsun neye göre böyle yorum yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!