Erzurum’da sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle kadını darp eden şahsın görüntüleri vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Kadının boğazını sıkıp saçını çeken şahıs, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Kadını darp etti

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı olan Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde ismi bilinmeyen bir şahıs, sokak ortasında bir kadını darp etti. Darp ettiği kadının boğazını sıkıp saçını çeken şahsın görüntüleri vatandaşların cep telefonu kameralarına yansırken, kadın ise yerden aldığı taşla kendini savunmaya çalıştı. Henüz kadını neden darp ettiği bilinmeyen şahıs, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • kırıkhayat 04.08.2022 18:30
    hiç bir kadına saygım kalmadı annem dahil. babamı perişan etti. zavallı. bir şey diyemiyor. bne oğlu olduğum için tüm yanlışlaırnı yüzüe vuruyorum. seni doğuracağıma taş doğursaydım diyor lekin çok saldırgan. vah babm vah. bununla nasıl bu kadar zaman geçirdin..
  • sergi 04.08.2022 16:50
    kör değiliz saldıran kadındır. erkek kendini savunmaya çalışıyor. bunu yaparken de elinden kaza çıkmasın diye de dikkat eidyor.
  • gülo 04.08.2022 16:18
    arsız kadına bak. nasılda saldıryor. erke sadece kendini kroyor. istedse bir tokatla kadını yoğun bakıma kaldırı. lakin erkke soğukklanlı kadını durdurmaya çalışıyor. kadın insanlıktan soyulmuş gibi. yazıkla rolsun böylesine.
  • sergi 04.08.2022 16:16
    şiddet gösteren kadın mağdur oplan erkektir. buradaki göürntüde doğal olarak fiziken daha güçsüz olan kadın güçsüz olduğu için saldırıya uğramış gibi gözüküyor. gerçekt ise saldıran kendini kaybeden kadındır. tam bir canavar. derhal tutklanmalı. nedir ya kadın olunca erke diretk suçlu. aha her şey ortada eşek gözüyle bakmanyın...
  • misafir 04.08.2022 16:01
    bu kadarda erkekler linc edilmez adam kendini savunmaya calışıyor toplum ne kadar erkek düşmanı oldu.
Daha fazla yorum görüntüle