Maltepe’de asker eğlencesi savaş alanına döndü

Maltepe’de akşam saatlerinde gerçekleştirilen asker eğlencesinde ortalık savaş alanına döndü.

GİRİŞ 07.08.2022 00:56 GÜNCELLEME 07.08.2022 00:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen asker eğlencesinde toplanan gençler mahalleyi birbirine kattı. İddiaya göre, elli atmış kişilik grup yüksek sesle müzik dinlerken mahalle sakinleri gürültüden rahatsız oldu. Uyarılara rağmen eğlenmeye devam eden gençler uyarılara aldırış etmedi.

Mahalle sakinleri daha sonra aşağıya inerek gurubu tekrar uyarmaya çalıştı. Sözlü ve fiziksel temas yaşanırken ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipler geldi. Ekiplerin gelmesiyle grup ve mahalle sakinleri arasındaki arbedeyi dağıttı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ömer6 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş asker uğurlama veya düğün nişan adı altında sokaklarda yapılan bu tür eğlencelerde magandalık ilkellik dizboyu oldu içip içip yiğitliği tutan anıran bağıran insanlardan usandı millet hasta var yaşlı var rahatsız olan var bangır bangır müzik eşliğinde halaydır oyundur gece geç saatlere kadar sonu olmayan bu ilkelliğe son vermeli artık
    Cevapla
  • adnan kotan 1 yıl önce Şikayet Et
    azicik hoşgörü arkadaslar arada olur öğle seyler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık hafta sonlarını zehir ediyorrlar asker eğlencesi kaldırılsın
    Cevapla
  • ali asker 1 yıl önce Şikayet Et
    gençler eğleniyor tatil vakti işe giden yok. ne olmuş yani. kesin askeri türkü sevmeyen birileri var orada. alevi veya chpdpkk lı değilse bende neyim. araştırın bakın. türk insanı rahatsız olmaz asker eğlencesinden.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cidden nasıl bir yorum Ne alaka Alevi Sünni diye bir ayrıma gidebiliyorsunuz Ayrıca CHP li olunca ne oluyor ?? Bu vatan için askere gidenler Sadece Sünniler yada CHP harici diğer partililer mi ?? Bende Sünni yim buarada Bizde askere gittik ne insanları rahatsız ettik olay çıkardık Birisi eğlenirken diğer insanları rahatsız etmeye kim senin hakkı yoktur Eğleneceklerse eğlesinler ama kimseyi rahatsız etmeden Aşırı uçlarda eğlence yaparak kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok Bu ister Asker eğlencesi olsun ister başka eğlence
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım bende aleviyim iki hafta önce kardeşimi askere yolladım. Nasıl bi yorum bu
    Cevapla
  • Kırsehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Asker eğlenceleri yasaklanmalı ve bunları yapanlar en kötü yerlerde askerlik yapmak zorunda bırakılmalı, yeter artık bu magandaların sokakların huzurunu bozmasına müsade edilmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor