Türkiye’nin tam bağımsız savunma sanayii hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren STM Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş., Türk güvenlik güçlerini yenilikçi ve milli sistemlerle donatmayı sürdürüyor. STM mühendislerince milli imkânlarla geliştirilen, otonom döner kanatlı gözcü İHA sistemi TOGAN’ın kabul testleri tamamlandı. Kabul testlerini başarıyla geride bırakan mini İHA TOGAN’ın ilk teslimatları güvenlik güçlerine gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, TOGAN’ın envantere girişini şu ifadelerle duyurdu:

“Milli mühendislik çözümlerimizi güvenlik güçlerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz! Keşif, gözetleme ve istihbarat amaçlı geliştirdiğimiz döner kanatlı milli gözcü İHA’mız TOGAN’ın ilk teslimatlarını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Aytek 08.08.2022 09:54
    Allah yar ve yardımcınız olsun gardaşım
  • HARPUTLU 08.08.2022 09:23
    Ülkesinin yeniliklerini beğenmeyen ermenistana
  • ARİF K. 08.08.2022 09:10
    adamın biri demişki '' görende uzay mekiği yaptı sanacak'' bu ülke bayrak direği ipini üretemezden bu noktalara geldi UZAY MEKİĞİ DE YAPAR kıskanma
  • Cumhur 08.08.2022 00:02
    muhteşem harika
  • bay togan 08.08.2022 00:01
    Bu vatan için en küçük veya en büyük bir şeyi kim yapıyorsa ellerinden öperim. Burada misafir adlı şahıs gibi yorum yapanlar ve kendisini kınıyorum. Şuanda yemek masanda yüzünü buruşturacağın ve eminim tadını bile bilmediğin üzüm hoşafı ile kazanıldı bu vatan. Adilik yapmanın hiç bir anlamı yok. Uzak mekiği yapan firmanın tuvaletini temizle benim için en büyük sensin.
Daha fazla yorum görüntüle