Genzine süt kaçan bebek hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 önce dünyaya gelen erkek bebek, annesi emzirdikten sonra hareketsiz bulundu. Hastaneye kaldırılan bebek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Genzine süt kaçan bebek hayatını kaybetti
Genzine süt kaçan bebek hayatını kaybetti
GİRİŞ 07.08.2022 16:48 GÜNCELLEME 07.08.2022 16:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. 5 Ağustos'ta 'Kadra' isimli bir erkek çocuğu doğuran Suriye uyruklu Yasemin Yahya, bebeğini emzirdikten sonra beşiğine yatırdı. Sabah uyanan Yasemin ve Enes Yahya çifti, oğullarını hareketsiz görünce özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirdi. Kadra bebek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bebeğin emzirme sonrası nefes borusuna anne sütü kaçtığı tahmin ediliyor. Kesin sonuç otopsi raporu ile belli olacak. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • fanatik ali 1 yıl önce Şikayet Et
    EĞİTİMSİZ acemi anneler ve bütün insanlar ilk yardım dersi almalı bunu mecburi olarak herkes almalı boğulan insana ilk müdahale dahil ve bir çok şeyi artık öğrenmemiz gerekli kalp krizi geçirenler için boğaza bir şey kaçma da dahil çocuklar doyurulduktan sonra mutlaka sırtı sıvazlanmalı gazı çıkarılmalı genze kaçarsa süt alnı ovalanır veya sırtına vurulur daha kanalı bir kişi veya çocuğa müdahale can kurtarır basit bir eğitim insanı hayatta bırakabilir lütfen bunu mecburi ders olarak koyun okul müfredatına
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...