MSB duyurdu: 2 gemi daha yola çıktı

Milli Savunma Bakanlığı, tahıl taşıyan 2 geminin daha Ukrayna'dan ayrıldığını bildirdi.

GİRİŞ 09.08.2022 08:20 GÜNCELLEME 09.08.2022 09:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, tahıl sevkiyatı kapsamında Güney Kore'ye 64 bin 720 ton mısır taşıyan Liberya bayraklı "Ocean Lıon" isimli gemi ve İstanbul'a 5 bin 300 ton dökme ayçiçeği küspesi taşıyan Türk bayraklı "Rahmi Yağcı" isimli gemi bu sabah Çornomorsk'tan hareket etti.

Gece saatlerinde İstanbul Ahırkapı açıklarına demirleyen 4 geminin denetlemesi de ilerleyen saatlerde gerçekleştirilecek.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • muazzez 1 yıl önce Şikayet Et
    tahıllar geliyor çok güzel ekmek 1 tl ye iner herhalde
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ay çiçek yağı hala yüksek. Reisin konut satacağım heyezanı bize kabusu yaşatıyor. Aralıkta yapılan hata gargara ile geçiştirilmeye çalışıyor. Balık hafızalı mankutlar unutabilir. Ama illa ki her saçmalığın hesabı sorulacak. Görelim Mevla ne eyler neylerse güzel eyler. Bakalım seçimden sonrada sırıtabilecek mi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış