15 Temmuz gazisi 6 yıl sonra şehit düştü

Gaziantep'te 15 Temmuz darbe girişimi sırasında başına isabet eden yorgun mermiyle yaralanan gazi Mehmet Alpaslan, 6 yıl sonra şehit düştü. Alpaslan, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

15 Temmuz gazisi 6 yıl sonra şehit düştü
15 Temmuz gazisi 6 yıl sonra şehit düştü
GİRİŞ 10.08.2022 14:00 GÜNCELLEME 10.08.2022 14:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te FETÖ'cü hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kent meydanına giden Mehmet Alpaslan'ın (24) kafasına yorgun mermi isabet etti. Kafasından vurulan gazi Alpaslan, tedavilerin ardından yaşamını yatağa bağlı olarak sürdürdü. Bitkisel hayata girerek yatağa mahkum olan gazi Alpaslan, önceki akşam yaşamını yitirdi.

VEDA GÖZYAŞI

Aradan geçen 7 yılın ardından yaşamını yitiren gazi Mehmet Alpaslan için dün Hanifi Şireci Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gazi Alpaslan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Nizip'e bağlı Yeniyazı Mahallesi'ne gönderildi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken anne Yeter Alpaslan, gözyaşlarına boğuldu. Annenin acı feryatları yürekleri yakarken polis ve askeri yetkililer anneyi teskin etti. Cenazenin araca alınmasının ardından aracın peşinden gelen anne Alpaslan'ın cenaze aracına sarılarak ağlaması duygulandırdı.

KAYNAK: AKŞAM
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel şehitlik ! Allah Allah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey kılıçtarığlu bu şehitler seni öyle bir silkeleyecekki sende pişman olacaksın bunların hepsini serbest bırakacam dediğin için ama iş işten geçmiş olup Azrail çoktan hesabı almış olacak
    Cevapla
  • omer erturk 1 yıl önce Şikayet Et
    ahhh bi gittigi yeri bi bi bilseler vallahi billahi kimse aglamaz
    Cevapla
  • zırto 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Şehit Kardeşime, o tetiği cekeninde cekmesine vesile olanında Allah kahır eylesin amin
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul etsin aminn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz