Elektrik direğinde akıma kapılan kişi hayatını kaybetti

Rize'nin Güneysu ilçesinde, çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan İhsan Erkan (51), hayatını kaybetti.

Elektrik direğinde akıma kapılan kişi hayatını kaybetti
Elektrik direğinde akıma kapılan kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 10.08.2022 23:31 GÜNCELLEME 10.08.2022 23:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.00 sıralarında ilçenin Ortaköy köyü Karşı Mahallesinde meydana geldi. Çay topladığı arazinin yanındaki elektrik direğine tırmanan İhsan Erkan, akıma kapılarak direkten düştü.

Erkan’ın hareketsiz yattığını gören kardeşi Süleyman Erkan, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Erkan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Erkan’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    25yıllık elektirikçiyim elektiriğin hafife alınmayacak bir güç olduğunu her seferinde hatırlatırım ama malesef kendisini hafife alanlardan intikamı ya canıyla ya malıyla almıştır bu güç..kesinlikle hafife alınmaz şakası asla yoktur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı