İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Ekrem İmamoğlu dönemi, her alanda iş yürütme biçimiyle kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

Otoyol kenarındaki dikey bahçeleri reklam panolarına dönüştüren, daha önce törenle açılan kütüphaneyi yeniden açan, İstanbul'u bırakıp Karadeniz'de tur yapan, afet dönemlerinde ya balıkçıda ya da tatil de olan İBB yönetiminin, iş yapma konusundaki savsaklığı; en üst kademesinden en alt kademesine kadar sirayet etmiş durumda.

Bunun son örneği, bu sabah Mecidiyeköy'de yaşandı. Duraklardan sorumlu temizlik ekiplerinin işini yapmaması bir vatandaşın dikkatini çekti. İBB personelinin yanına giden ve durakların neden temiz olmadığını soran vatandaşa ekip, durakları her saat gelip temizlediklerini söyledi. Her gün aynı durağı kullandığını belirten ve o anları kameraya alan vatandaş, bölgenin dünden beri aynı olduğunu söyledi. İBB'ye bağlı ekipten biri, daha sonra durağı ve çevresini temizledi.

Yorumlar 103 Yorum Var
  • Doktor bu ne 11.08.2022 19:25
    Pkklılar temizlikten ne anlar? Sığır gibi dağda yaşarlar.
  • meraci83 11.08.2022 19:16
    Acaba; bu sorumsuz sorumlular pkk kontenjanından işe alınanlar olmasın!..
  • Cesars 11.08.2022 19:10
    PKK lıları doldurdu niye temizlesin vatan hainleri doldu belediyelere bu CHP nerde Atatürk’ün CHP si nerde Atatürk görse by Kemal’e namusuma asar sultan Ahmet meydanında vakayi Hayriye olur
  • tepki 11.08.2022 18:40
    adamlar super caliyor yine bir heykel yapmislar gencler gørsun bilsin diye bunlar tam galiba herkes pc cep var su heyekele ne gerek biraz adam toplamislar sanki nuklar bomba yapmis gibi seviniyorlar
  • Serdar Köln 11.08.2022 18:11
    Herşey kötü olacak. İmsa. İBB
Daha fazla yorum görüntüle