FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan eski imam, yol kontrolünde yakalandı

Manisa'da, FETÖ/PDY’ye üye olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan eski cami imamı A.K. (35), jandarmanın yol denetiminde yakalandı.

FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan eski imam, yol kontrolünde yakalandı
FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan eski imam, yol kontrolünde yakalandı
GİRİŞ 12.08.2022 22:33 GÜNCELLEME 12.08.2022 22:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bugün saat 12.00 sıralarında yol denetimi yaptı. Denetimde yapılan kimlik sorgulamasında eski cami imamı A.K.'nin FETÖ/PYD'ye üye olmak suçundan Manisa İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından arandığı belirlendi. Hakkında yakalama kararı bulunan A.K., gözaltına alındı.

A.K.'nin İl Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusu sürüyor.

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu milleti fetö şerrinden ve illetinden muhafaza etsin. Bunca olaydan sonra hala yollarına devam ediyorlarsa bunların şeytandan farkı kalmamıştır. fitne ve nifakta şeytanı bile geçmişler. Mahşer gerçekten çok ilginç olacak. Allah gerçekten inananları, mahşerde yüzü ak olacak şekilde yaşamayı ve emanetini teslim etmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • Kızılderili 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nasıl imam olmuşlar sahtekara nasıl inanıyorlar hayret
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankarada çalışan fetöcüler ne olacak, bir zamanlar aralarından su sızmıyordu?
    Cevapla
  • Kemal Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kukla kanlı terör örgütü pkk ve iş birlikci fetö mensupları sahte kimlik ve akrabalarının kimlikleri ile dolaşıyor, parmak izi eşleştirmeli kimlik kontrolü faydalı olmaz mı?
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de ceza mi alacak zorla bir yil alir sonra bin lira para cezasi git evine bu suclarin cezasi idam olacak kap mhp kanunlari degil adam gibi ceza olan kanun gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi