Büyükçekmece’de trafik magandaları, düğün konvoyu ile yolu kapatıp damadın etrafında “drift” yaptı. Yaşanan o anları ise şahıslar yine kendileri kaydedip sosyal medyada paylaştı.

14 Ağustos günü yaşanan olayda, düğün konvoyu oluşturan araçlar trafiği kilitledi.

Daha sonra E.A. isimli sürücü 34 DMT 03 plakalı otomobili ile drift yapmaya başladı.

Damadın etrafında drift

İnsanları tehlikeye sokan sürücü, daha sonra damadı aşağı indirerek etrafında uzun süre Drift attı. Damat bazı anlarda felaketin eşiğinden döndü.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, drift yapan sürücünün E.A. olduğunu tespit etti.

Ehliyetine el konuldu

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen E.A'ya 9 bin 125 lira para cezası kesilirken, ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu.

Damat S.K.'ya ise 196 lira para cezası uygulandı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • vatan sever 15.08.2022 15:02
    Emniyet gidecek o aracı aynı yere getirecek. Arkadan elleri kelepçeli kafası polisin ayakları altında tutulan şöförünün gözü önünde o araç yakılacak. Sönene kadar izletilecek. Sonra yine aynı haltı yerse şöförle beraber imha edilebilir.
  • erdemli 15.08.2022 14:16
    Ne demeli bilmem ki, akıl desen başta değil, yasalar desen işler değil.
  • misafir 15.08.2022 14:15
    Eskiden insanlar efendi efendi konvoyunu yapar gezerdi, hatta trafiği engellemek için sağ şeritten giderdi. Şimdiki yeni yetmeler pek seviyor anasına sülalesine sövdürmeyi.
  • Ben de haklıyım 15.08.2022 13:31
    Bu nasıl bir ruhsal bir bunalımdır, nasıl bir psikolojik rahatsızlıktır? Bu yaratıklar nerede yetişiyor? Bu taş devri insanlarını neden cezalandırmıyorsunuz ey yetkililer? Neyi bekliyorsunuz? 2, 3 bin TL ceza ile olmaz bu iş, illa birileri mi ölsün? Verin 50.000 TL ceza, önünüzde bir engel mi var? O kadar kızıyorum ki elimde silah olsa vururum bunları, ama o zaman da insan yerine koyarlar da ceza verirler.
  • Tarık 15.08.2022 13:00
    Sizin gibi kırolar evlense ne olur. Vatana millete hayrı olmaz bu tiplerin.
Daha fazla yorum görüntüle