Traktörün römorku devrildi; 23 mevsimlik işçi yaralandı

Sivas'ın Kangal ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan traktörün römorkunun devrilmesi sonucu 23 kişi hafif yaralandı.

Traktörün römorku devrildi; 23 mevsimlik işçi yaralandı
Traktörün römorku devrildi; 23 mevsimlik işçi yaralandı
GİRİŞ 16.08.2022 14:45 GÜNCELLEME 16.08.2022 14:45

Kaza, saat 11.00 sıralarında Sivas- Malatya kara yolu Yeşildere köyü yakınlarında meydana geldi. Seçenyurdu köyüne mevsimlik tarım işçilerini götüren S.B. yönetimindeki 58 LD 115 plakalı traktörün römorku devrildi. Römorktaki 23 tarım işçisi hafif yaralandı. Yaralı işçilerin bazıları ambulanslarla, bazıları ise özel araçlarla Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük bir bölümüne ayakta müdahale edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!