Aracın bagaj kapağında, torba içinde yeni doğmuş bebek bulundu

Konya'da, park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerinde, bez torba içinde yeni doğmuş kız bebek bulundu. Kaldırıldığı hastanede hipotermi geçirdiği belirlenen bebek, tedaviye alındı.

Aracın bagaj kapağında, torba içinde yeni doğmuş bebek bulundu
Aracın bagaj kapağında, torba içinde yeni doğmuş bebek bulundu
GİRİŞ 18.08.2022 13:17 GÜNCELLEME 18.08.2022 13:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 08.30 sıralarında, Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Defne Sokak’ta meydana geldi. Park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerindeki bez torba içinde yeni doğmuş kız bebeği görenler, polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hemen alınan bebek, ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde hipotermiye maruz kaldığı belirlenen kız bebeğin, 2 kilo 460 gram ağırlığında olduğu tespit edildi.

'SAĞLIĞI İYİ'


Bebeği muayene eden Dr. Ramazan Keçeci, “Miadında doğduğunu tahmin ettiğimiz bebeğimiz geldiğinde tabi biraz da hipotermiye maruz kalmıştı ve uygunsuz koşullarda göbeği bağlanmıştı. Biz gerekli ilk müdahaleleri yaptıktan sonra bebeğimizi muayene ettik. Şu an sağlığı, geldiğine göre daha iyi durumda. Tabi birtakım incelemeler yapacağız ve tetkikler planlayacağız. Sonrasında inşallah sosyal hizmetlerle de görüşüp bebeğimizi daha sağlıklı bir yuvaya kavuşmasını sağlayacağız. Şu an için bebeğimiz iyi, vücut ısısı normale geldi ve beslenebiliyor ama şu an için ekstra çok fazla bir tedaviye ihtiyacı yok gözüküyor bebeğimizin” dedi.

Polis ekipleri, bebeği sokağa bırakan kişi ya da kişileri belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zinanın kadını erkeği yok. Herkese haram.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kedi bile yavrusunu büyütmeden,bu şekilde sokağa terk etmez bu ne vicdansızlıktır,bu vicdansızlığı yapanların hiç mi hiç insanlıktan nasibi yok demek ki
    Cevapla
  • mk4477 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimalle --maalesef-- veled-i zinadır.Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
  • dsc 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğin nefsi var diyip geçmeseniz belki de zina olmazdı. Yada belkide tecavüzdür, gene zina oluyor demi? Hmmm!!!!!
    Cevapla
  • tamer 1 yıl önce Şikayet Et
    olmayan yalvarır ver diye olanda böyle bırakır sokağa allahım nereye gidiyor bu dünya köpek bile yavrusunu bırakmıyor yaw:(
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki köpek kadar dahi haysiyeti yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne Günlere kaldık bu kadar da olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti