İşe girişte hastalığını öğrenen genç doktor, mesleğini yapamadan vefat etti

Eskişehir'de bir yıl önce işe girişte istenen sağlık taramasında lösemi olduğunu öğrenen 31 yaşındaki doktor Selin Gizem Kıreli, mesleğini yapamadan yaşam mücadelesini kaybetti.

İşe girişte hastalığını öğrenen genç doktor, mesleğini yapamadan vefat etti
İşe girişte hastalığını öğrenen genç doktor, mesleğini yapamadan vefat etti
GİRİŞ 20.08.2022 08:57 GÜNCELLEME 20.08.2022 09:31
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Eskişehir İl Ambulans Servisi'nde geçen yıl ilk ataması yapılıp göreve başlayan Selin Gizem Kıreli'nin işe başlarken yapılan sağlık tarama sırasında lösemi hastası olduğu tespit edildi.

Hemen tedavisine başlanan Kıreli'nin hastalığının çok hızlı ilerlediği belirlenirken, Ankara2daki özel bir hastaneye yatırıldı.

Yaklaşık 1 yıl süren tedaviye rağmen Kıreli bugün hayatını kaybetti.

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala, Selin Gizem Kıreli için taziye mesajı yayınlayarak, "Eskişehir İl Ambulans Servisi’nde çalışan ekip arkadaşımız Dr. Selin Gizem Kıreli kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Eskişehir 112 ailesi adına merhumeye Cenab-ı Hak’tan rahmet; kederli ailesi ve camiamıza sabırlar dileriz" dedi.

Mesleğini yapamadan hayatını kaybeden Selin Gizem Kıreli'nin cenazesinin yarın Konya'nın Doğanhisar ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 38
  • Inci 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok yazik. Cokta gencmis. Allah gani gani rahmet eylesin. Tum sevenlerine is arkadaslarina ve ailesine sabirlar dilerim. Cok uzuntu verici.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yavrucak pek genç Allah anne babasına sabrı cemil versin
    Cevapla
  • Hakan 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. O seviyeye gelmek kolay değil vatan ve millet için büyük kayıp. Üzgünüm
    Cevapla
  • Kirsehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahrahmeteylesin cok acikli ölüm ailesine sevenlerine allahsabirversin
    Cevapla
  • Ömer Pınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi