Uyuşturucu tacirleri kaçacak delik arıyor! Bir operasyon daha

Narkotik ekipleri Van'da uyuşturucuyla mücadelede operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

GİRİŞ 20.08.2022 10:42 GÜNCELLEME 20.08.2022 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı tarafından yurdun genelinde yürütülen uyuşturucu operasyonları zehir tacirlerinin korkulu rüyası haline geldi. Son olarak Van'ın Başkale ilçesinde başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

KAYALIKLAR ARASINDA BULUNDU

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör finansmanının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında dün öğle saatlerinde Başkale ilçesi kırsalında arama ve tarama çalışması yaptı.

Van'da müthiş operasyon: 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildiVan'da müthiş operasyon: 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

Aramalarda, kayalıklar arasında 200 kilo toz esrar ile 500 sentetik hap ele geçirildi. Uyuşturucunun sahiplerinin bulunması için de çalışma başlatıldı. 

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Caycuma 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceden icerideki hain fetöcü komutanlar bunlara göz yumup paylarını alıyolardı kandırılmıs satılık domuzlar sözde dini kuşlanarak seytanlasmıs domuzlar Allahım devletimizi hainlerden satılık görevdekilerden korusun Amin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Osmanlı tokadı 1 yıl önce Şikayet Et
    Heyt be benim karakol yine yakalamış MAAŞALLAH.
    Cevapla
  • KUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu millete yeniden, gerçek müslümanlar olmayı nasip etsin. Huzur ve güven İSLAMDA.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir