Kadıköy'de çınar ağacı park halindeki 5 aracın üzerine devrildi

Kadıköy'de bir apartmanın bahçesindeki çınar ağacının bir kısmı park halindeki araçların üzerine devrildi. Olayda 5 araç hasar gördü.

Kadıköy'de çınar ağacı park halindeki 5 aracın üzerine devrildi
Kadıköy'de çınar ağacı park halindeki 5 aracın üzerine devrildi
GİRİŞ 21.08.2022 09:40 GÜNCELLEME 21.08.2022 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadıköy Göztepe Mahallesi Şair Arşi Caddesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında, 14 katlı apartmanın bahçesindeki çınar ağacının bir kısmı park halindeki araçların üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ağacın devrilen kısmını parçalara ayırarak kaldırdı. Ağacın üzerine devrildiği 5 aracın hasar gördüğü öğrenildi. 

Apartman sakini Sercan Tomaç, "Sabah çok büyük bir gürültü koptu. Aşağı indik kamyon moloz devirdi falan zannettik. Fakat maalesef bizim çok eski bir çınar ağacı. Biz de yeni taşındık ama, biliyoruz. Maalesef bu manzarayla karşılaştık. Allah'tan cana gelmemiş ve sabah erken saatlerde olmuş. Deprem veya bir yer çöktüsü gibiydi. Bizim aracımız vardı ama, ağacın menziline girmiyordu. Girseydi de yapacak bir şey yok. Allah'tan kimse yoktu otoparkta. Buna seviniyoruz biz de. “ dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Yeşim 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski ağaçlara tedbir alınsın aksi halde can kaybı da olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti