Kabus devam ediyor: Van'da 2 kişi daha öldü!

Van'da, sahte alkol tükettikten sonra hastaneye kaldırılan 8 kişiden 2'si, hayatını kaybederken, 6'sı ise tedaviye alındı.

Kabus devam ediyor: Van'da 2 kişi daha öldü!
Kabus devam ediyor: Van'da 2 kişi daha öldü!
GİRİŞ 21.08.2022 15:56 GÜNCELLEME 21.08.2022 15:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kentte hastaneye kaldırılan 8 kişinin şüpheli sağlık durumu nedeniyle soruşturma başlatıldı. Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilk incelemede, 8 kişinin il dışından getirilen malzemeler ile hazırlanan sahte içkiden içtikleri tespit edildi.

Bunun üzerine tedavi altında bulunan 1 şüpheli hakkında da işlem yapıldı. Hastanede tedaviye alınan 8 kişiden 2'si, hayatını kaybederken, 6'sının ise tedavisi sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe edelim, insanları tövbeye teşvik edelim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkol Müslümanlara haram'dır, ve 1 damlası bile bir küp suya düşse, o su haram olur... Lakin, Müslüman olmayana serbesttir... Zaten alkol alan birisinin 40 gün kadar ibadetleri kabul olunmuyor... (Neden mi 40 gün? Geçen gün bir bilim dergisinde okudum, vücuttan - hücrelerden 35 - 40 günde atılıyormuş alkol...) Yani, 'haram içen ölsün' mantığı yanlış oluyor çünkü Allah dilerse af eder, yeter ki biz tövbe edelim...
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi ve su yolu, Allah affetsin..
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    İçmesinler dünyada alkölün ne zıkkım olduğunu bilmeyen yok haram içen ölümü haketmiştir.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Yaşadığı Gibi Ölür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…