Jandarma ele geçirdi! Paha biçilemiyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, tarihi deri kitap ile deri kemer ele geçirildi. Malzemelere el konulurken gözaltına alınan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Jandarma ele geçirdi! Paha biçilemiyor
Jandarma ele geçirdi! Paha biçilemiyor
GİRİŞ 22.08.2022 18:04 GÜNCELLEME 22.08.2022 18:05
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışlar devam ediyor.

Bu çerçevede Gebze ilçesinde bir araçta yapılan kontrollerde torpido bölümünde gizlenmiş İbranice işaret ve semboller içeren deri kitap ile kemer ele geçirildi. Malzemelere el konulurken araçta bulunan Z.Y. ve Z.Y. isimli 2 şahıs ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.



İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Yanlış yapılıyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu eşya değerli ise devlet parasını verip satın alsın. Devlet bunu yapmayınca insanlar parasını verene kaçak yollarla satıyor. Vatandaştan değer fiyatına devletin satın almadığı eşyayı batının yasal hırsızlarından tonlarla para vererek satın alıp tekrar yurda getiriyor. Şunu ilk satandan daha uygun fiyata satına alsa olmaz mı? Bizden birinin elindeyse "kaçakçı" batının elindeyse "koleksiyoncu" işte bu.
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın murat kurum fikirtepe şantiyelerinde devletin çuvalı ile mücahitlere para verdiği yerde işçilerin bekçilerin yemek su tuvalet temizlik imkanları niye yok kimin parası bu yazık ya
    Cevapla
  • Tohid 1 yıl önce Şikayet Et
    Yehudiler bir iki günde bu kitabı İsrail'e yetiştirir. Umarım geç olmadan yazılar araştırılır. Bunların geçmişte çok is karıştırdıkları var.
    Cevapla
  • Kırıkkale 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahte bunlar yahudinin varılma mücadelesi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İhbar başka türlü olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü