Ağrı’da kamyonet şarampole uçtu: 5 yaralı

Ağrı’da bir kamyonetin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Ağrı’da kamyonet şarampole uçtu: 5 yaralı
Ağrı’da kamyonet şarampole uçtu: 5 yaralı
GİRİŞ 22.08.2022 21:25 GÜNCELLEME 22.08.2022 21:25

Edinilen bilgiye göre, Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde Ağrı Erzurum karayolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Murat Ç. idaresindeki 36 AAE 168 plakalı kamyonet, Erzurum istikametine doğru seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ferit Demirok, Osman Şahin, Özhan Çetin, Barış Çetin yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan ve hayatı tehlikeleri olmayan sürücü Murat Ç., Ferit Demirok ile Osman Şahin Eleşkirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan Özhan ve Barış Çetin ise Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti