Esenyurt’ta SGK memuru evinde ölü bulundu

Esenyurt'ta, SGK memuru Süleyman Ağırman, yaşadığı evde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Esenyurt’ta SGK memuru evinde ölü bulundu
Esenyurt’ta SGK memuru evinde ölü bulundu
GİRİŞ 23.08.2022 10:19 GÜNCELLEME 23.08.2022 10:19

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir sitede dün sabah saatlerinde SGK’da memur olarak çalışan Süleyman Ağırman’dan haber alamayan arkadaşları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ağırman’ın evine gelen polisler, kapıyı çalıp karşılık alamamaları üzerine çilingir çağırdı.

Çilingir yardımıyla kapının açılması üzerine eve giren polisler, Ağırman’ı hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Ağırman’ın öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından SGK memurunun cenazesi, kesin ölüm nedenini belirlemek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ağırman’ın ölümü ile ilgili inceleme başlatıldı. Ağırman’ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor